Bő egy hét összefoglalója

Sokaknak korai lehet a tanulságlevonás pusztán egy hét és pár bejegyzés után, mégis úgy érezzük, itt az ideje megejteni egy bejegyzést ezzel kapcsolatban is. Nem annyira a múltba való visszatekintés, átismétlés miatt, sokkal inkább a jövőbe vesző célok ismertetése érdekében.

Egyelőre – örökké nem marad így – általánosabb dolgokkal foglalkoztunk. Megpróbáltuk lefektetni a csoportunk alapvető filozófiáját. A nagytól indultunk a kicsi felé. Az általánostól a konkrétig. Erre, úgy éreztük, szükség van. Hogy pontosan be tudjuk határolni, mégis mivel szeretnénk foglalkozni, milyen irányelvek szerint képzeljük el az oldal szerkesztését.

A közeljövőben azonban ezen szeretnénk változtatni. Jönnek az egy - egy témát alaposabban körüljáró bejegyzések. A pogányságon belül szeretnénk értekezni a különböző általunk érdekesnek, értelmesnek, megőrzésre javasolt vallásoknak ismertetőjével, szokásaikkal, életükkel, mindennapjaikkal. Legyen az történelem,  misztikum, vagy a mondavilág bármilyen csekély töredéke is.

Emellett igyekszünk naprakészek lenni ezen vallások mindennapi hírei kapcsán is. Összejövetelek, túrabeszámolók, gasztronómiai ismertetők, hagyományőrző csoportok, népi zenekarok előadásai, koncertjeinek tolmácsolása mellett a sportéletben is ki szeretnénk venni részünk. Egy idő után, ha úgy látjuk igény van rá, akár saját szervezésű túrák lebonyolítását is napirendre tűzzük.

Továbbá az alábbi elérhetőségeken várjuk a tippeket. Ide nyugodtan írja meg mindenki, mire lenne kíváncsi, miről hallana-olvasna és amennyiben témába vág, úgy igyekszünk eleget tenni a kéréseknek. Amennyiben valaki elég erőt érez ahhoz, hogy csatlakozzon a szerkesztőséghez, ne féljen jelezni felénk. (Egy rövid bemutatkozó és egy összefoglaló a megírni kívánt cikkekkel/témákkal kapcsolatban azért nem ért)

Elérhetőségeink:

email:osiosveny@freemail.hu
fb profil: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014087558443 vagy

https://www.facebook.com/%C5%90si-%C3%96sv%C3%A9ny-551059208421395/?ref=aymt_homepage_panel

 

További kellemes estét, és böngészését a ma éjszakai ritka jelenségnek.

Vlad